Augusztus közepén Bor, mámor Bénye!

A korábbiaknál is színesebb programokkal, számtalan kulináris és kulturális újdonsággal várják az erdőbényei borászok saját kertjeikben a látogatókat a Bor, mámor… Bénye fesztiválon augusztus 15 és augusztus 17 között a zempléni Erdőbényén.

A Tokaji borvidéken a híres borok és a szeretett zempléni ízek mellett 16 helyszínen 45 koncerttel, tematikus sétákkal, író- olvasó találkozókkal, túrákkal és beszélgetésekkel is várják az Erdőbényére látogatókat a borászok. A gasztronómiáról pedig a környékbeli és az ország más részeiről vendégségbe hívott éttermek csapatai gondoskodnak.

A kulturális programoknak, beszélgetéseknek, műhelyeknek és a koncerteknek is az erdőbényei borászatok kertjei a helyszínei, 16 kertben kis pódiumon vagy éppen a diófa alatt zenélnek a jazz, a népzenei és a világzenei szcéna legismertebb előadói: Bujdosó Trió, Egy Kiss Erzsi Zene, Gereben Zita, Gryllus Vilmos, Harcsa Veronika – Gyémánt Bálint Duó, Meszecsinka, Muzsikás Együttes, Szabó Balázs, Tóth Viktor

Idén olyan új formációk is a húrok közé csapnak, akik most még kevésbé ismertek, ám a zenész kollégák ajánlása alapján kerültek be a programba. Játékuk és előadásmódjuk érdekes, egyedi és remekül illeszkedik a fesztivál sajátos hangulatához. Budapest Acoustic Band, Butterfly Effect, Dzsindzsa, Forgó, MeloDisztik,   Ninagram, Santa Diver, Silence Fiction, Szatmári Juli és barátai

A varázslatos hangulatú falu különböző helyszínei saját egyéniséggel bírnak, így a Bor, mámor… Bénye remek választás romantikus hétvégére, családi nyaralásra vagy baráti fesztiválozásra, mert az egyedi családias házibuli-hangulatban felnőttek és gyerekek is egyaránt jól érzik magukat a Tokaj-Hegyalján.

Részletes program és információk: http://bormamorbenye.hu/programok-2014/

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.