A Loire-völgy Budán

A „Gallok Budán – Francia gasztronómia a Larus Étteremben” programsorozat negyedik felvonásaként május 14-től, három napon át a Larus Étterembe költözik Loire-völgye régiója – egy csodálatos vidék, amelynek 800 négyzetkilométerén lenyűgöző kastélyok, apátságok és kertek váltják egymást.

Várvizi Péter konyhafőnök ezúttal is kétféle menüsorral készül, az egyik a klasszikus fogásokat  – a vizitorma velutétől a hét órás báránycombon át a tarte tatin-ig – , a másik a séf gondolataival kiegészített helyi ízeket tárja a vendégek elé.

A program minden hónap harmadik hetében folytatódik, egészen év végéig. A kötetlen hangulat érdekében, külön étlapon, szabadon választható formában ajánlják Franciaország gasztronómiai büszkeségeit, olyan ételeket bemutatva, amelyeket „kötelezően ismerni kell”.

A Larus Étterem a három tematikus nap alatt, a megszokott nyitvatartási időben és formában várja vendégeit.

Információ: http://larusetterem.hu/gallokbudan

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.