A Loire-völgy Budán
A „Gallok Budán – Francia gasztronómia a Larus Étteremben” programsorozat negyedik felvonásaként május 14-től, három napon át a Larus Étterembe költözik Loire-völgye régiója – egy csodálatos vidék, amelynek 800 négyzetkilométerén lenyűgöző kastélyok, apátságok és kertek váltják egymást.
Várvizi Péter konyhafőnök ezúttal is kétféle menüsorral készül, az egyik a klasszikus fogásokat – a vizitorma velutétől a hét órás báránycombon át a tarte tatin-ig – , a másik a séf gondolataival kiegészített helyi ízeket tárja a vendégek elé.
A program minden hónap harmadik hetében folytatódik, egészen év végéig. A kötetlen hangulat érdekében, külön étlapon, szabadon választható formában ajánlják Franciaország gasztronómiai büszkeségeit, olyan ételeket bemutatva, amelyeket „kötelezően ismerni kell”.
A Larus Étterem a három tematikus nap alatt, a megszokott nyitvatartási időben és formában várja vendégeit.
Információ: http://larusetterem.hu/gallokbudan
Forrás: Business Traveller Hungary
Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.