A gasztronómia ünnepe Dubajban

A Dubaji Food Fesztivál (DFF), a város éves kulináris ünnepe idén február 23 és március 11 között zajlik, rengeteg eseménnyel, programmal, promóciókkal és sztárséfekkel.

A 17 nap alatt Dubaj legkiválóbb gasztronómiai kínálatát kóstolhatjuk végig, nem beszélve arról a széles választékról, mely városszerte elérhető az elit éttermektől a legeldugottabb étkezdékig. A sivatagi vacsorától a lenyűgöző part menti éttermekig a fesztivál kiváló lehetőséget kínál a helyi ízek kipróbálására.

Az idei fénypontok az Etisalat tengerparti kantin, a Miele Dubaji Étteremhét, Dubaj rejtett gyöngyszemei, és az Étkezz & Nyerj promóció.

A Sunset Beach-en felállított Etisalat kantin voltaképpen egy szabadon látogatható tengerparti klub, ahol különleges ételek kóstolhatók a szórakoztató, a sport, a fitnesz és a családi programok mellett. Az Etisalat izgalmas házilag készített fogásokat, ízletes food truck ételeket és egyedi tengerparti étkezési élményeket kínál.

A fesztivál kulináris csúcspontját a Miele Dubaji Étteremhét hozza el, ahol Dubaj 15 legelőkelőbb étterme exkluzív, korlátozott számú, háromfogásos előre elkészített menüt kínál február 23 és március 4 között, mindössze fejenként 16.000 Ft-ért.

A dubaji étkezés legkiválóbbjainak egyedi ajánlata kihagyhatatlan, hiszen világklasszis élményekben lehet részünk olyan nemzetközileg is elismert éttermekben, mint Gordon Ramsey Bread Street Kitchen-je az Atlantisban, a lenyűgöző Pier Chic, és a vibráló Scape Restaurant & Bar a Burj Al Arabban.

A fesztivál keretében a látogatók megválaszthatják továbbá Dubaj legjobb rejtett gyöngyszemét, az Eat & Win akcióban pedig a résztvevők akár azonnal nyerhetnek is.

További információ:  www.dubaifoodfestival.com

 

 

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.