Á la carte menü az Air Transat fedélzetén
A magyar piacra tavaly belépett kanadai Air Transat légitársaság tengerentúli járatainak economy osztályán bevezette az új stílusú á la carte fedélzeti ellátását Euro Bistro néven. A járatokon ezentúl hatféle friss, egészséges és közkedvelt étel közül válogathatnak az utasok.
A légitársaság a vadonatúj koncepciót és a menükínálatot is tesztelte utasai körében. A visszajelzések 98%-ban pozitívak voltak, az utasok értékelték a széles választékot, a divatos ételeket, a finom és friss ízeket.
Az új választékban megtalálhatóak a mostanában közkedvelt melegen tálalt szendvicsek, mint például bagett füstölt marhahússal, karamellizált hagymával és tormával ízesítve; szezámmagos ciabatta füstölt sonkával, brie sajttal és áfonyával töltve és a vegetáriánusoknak ajánlott hagymás bagett grillezett zölségekkel, aszalt paradicsommal és Provolone sajttal. A kínálatban a szendvicseken kívül vegetáriánus sushi és csirke wrap is szerepel. A frissen készített ízletes ételek mellé finom desszertet és egy pohár bort szolgálnak fel az utasoknak.
A főétkezésen kívüli bárszervíz és reggeli/snack továbbra is változatlanul a kínálatban marad.
Forrás: Business Traveller Hungary
Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.