Borangolás Etyeken a pünkösdi hétvégén

Megújulva várja a látogatókat Etyek tavaszi bor- és gasztronómiai eseménye: május 18-19-én az Etyeki Borangoló keretében nyitott pincék, teraszok és a borvidék mintegy 30 borászatának legkiválóbb borai, helyi termelők és kézművesek alkotásai, házi készítésű ételek várják a látogatókat.

A programokra sem lehet panasz, hiszen számos élőzenei koncert, grillsütés, lovaskocsizás, retrobuli, múzeumi élmények is várják a vendégeket.

A bor, pezsgő és pálinka mellett számos etyeki terméket (sonka, sajt, tej, méz, csoki, süti, lekvár, szörp, keksz, pogácsa, stb.) kóstolhatnak meg az Etyekre érkezők autentikus környezetben, családias hangulatban!

További információ: www.etyekiborangolas.hu

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.