--- Hirdetés ---

Gasztro

Borkalauz Erdélyről

Tizenhárom erdélyi borvidéket, szőlőfajtákat, valamint tizenegy erdélyi borászatot és pincészetet gyűjt össze a Kárpát-medencei Borkalauz Erdély című kiadványa.

Egész nap reggeli – stílusosan

A ropogósan friss péksüteményektől a helyi sajtokon, felvágottakon és egyéb finomságokon át egészen a szörpökig és a habzó borokig terjed a Stílusos Vidéki Szállodák tagjainak listája, ha…

Az ország legjobb boros helyei

A Carpe Diem Borbár, a Kadarka Bár és a Drop Shop Borbár lettek az ország legjobb borbár jelöltjei 2018-ban, a legjobb borlap jelöléssel pedig a Borkonyha, az Arany Kaviár Étterem és a…

Kávéillat az Erzsébet téren

Idén március 3-4-én szerveződik a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a kilencedik alkalommal zajló KávéBár Bazár, melynek az Erzsébet téri AKVÁRIUM KLUB ad otthont.

Újra a Costes az év étterme

Ismét a Palágyi Eszter séf által vezetett Costes kapta a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme díjat a február 19-én Budapesten megrendezett díjátadó gálán.

A világ konyhái a Belvárosi Piacon

Február 9-11. között immár harmadszor rendezik meg a Töltött Hold Gasztrovíkendet a Hold utcai Belvárosi Piacon, ahol idén a világ ízei állnak a középpontban.

A Tea Napja

Január 14-én az Akvárium Klubban The Tea Party – A Tea Napja címmel zajló egész napos rendezvény a hazai fogyasztókkal és a szakmával is szeretné megismertetni az itthon is elérhető…

Interjúk

Otthon Európában

Interjú Eugenia Nikitinával, a MasterCard vezető tanácsadójával.

Ajánlók

VígVarjú Étterem

Az étterem a pesti Duna-korzó közepén álló Vigadóban található, amely nemcsak elhelyezkedése, és romantikus…