Tech

Foglalás vállalati ügyfeleknek

 |  2010. szeptember 10. péntek 10:48

Elérhető a e-Travel Management legújabb verziója. Az Amadeus topterméke a vállalati ügyfelek számára egyszerűsíti le az utazással kapcsolatos ügyintézést.

Elérhető a e-Travel Management legújabb verziója. Az Amadeus topterméke a vállalati ügyfelek számára egyszerűsíti le az utazással kapcsolatos ügyintézést.

 

A világszerte igénybevehető alkalmazás 13.2-es verziója számos újítást tartalmaz, melyek közül minden bizonnyal az átszabott arculatot veszi észre először a felhasználó. A Web 2.0 elveit alkalmazó grafikus interfész új, a Microsoft BING térképeit alapul vevő térképrendszert takar, segítségével a felhasználó egyszerűen és látványosan navigálhat a hotelek ajánlatai közt, akár azonnal le is foglalhatja a neki tetszőt, ami ezután automatikusan bekerül digitális útitervébe. Ugyancsak újdonság az adott hotelen belüli egyes szobák egyenkénti vizsgálatának, összehasonlításának lehetősége, és számos speciális keresési szűrő is került a rednszerbe, hogy minél gyorsabban megtalálható legyen az ideális ajánlat. A régi verziókkal ellentétben valamennyi felületen közvetlenül fel van tüntetve, hogy az adott szoba rendelkezésre áll-e az adott időpontban, vagy sem, így ezzel sem kell külön bajlódni. A foglalási folyamat ugyancsak felgyorsult, köszönhetően a pre-fill funkciónak, mely a felhasználó adataival automatikusan feltölti a különféle űrlapokat.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szavazatok száma: 176
Aktuális szám 2017/3

A Business Traveller Hungary őszi-téli számának tartalmából

Business Traveller Hungary hírlevél