Tech

A Pinterest immár magyarul is elérhető

 |  2014. március 20. csütörtök 11:06
A világszerte több tízmillió felhasználót kedvenc érdeklődési területeiken és jövőjük tervezésében inspiráló Pinterest immár magyar nyelven is elérhető. Március 20-tól Magyarországon magyar nyelven férhetünk hozzá a Pinterest weboldalához, továbbá iOS és Android mobiltelefon-alkalmazásaihoz.

A Pinterest már eddig is széles felhasználói bázissal rendelkezett Magyarországon, gyűjtögetett és tűzött ki képeket Pinterest-falára a legnépszerűbb divat, utazás, művészetek, gasztró és dekoráció témákban. Az újonnan elérhetővé tett lokalizációval a magyar felhasználók saját nyelvükön fedezhetik fel hobbijukat és kedvenc érdeklődési területüket.”

Az elmúlt év során a Pinterest több mint 20 nyelvre fordította le szolgáltatását, 2014-ben pedig további új nyelveken válik majd elérhetővé a platform.

A felhasználók a Pinterestet többnyire kívánság- és úticéllisták összeállítására, az otthonuk dekorációjának tervezésére, receptek megosztására, és sok egyéb érdeklődési körben való kép és információ összegyűjtésére és megosztására, kreatív inspirálásra és inspirálódásra használják. A hasonló érdeklődési körrel bíró felhasználók (pinnerek) egyenként is követhetik egymás különböző tematikájú listáit, tudják saját falukra kitűzni aktuális kedvenc dolgaikat. A platform mindenki számára elérhető a www.pinterest.com oldalon, illetve letötlhető iOS és Android okostelefon-alkalmazásként.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szavazatok száma: 155
Aktuális szám 2017/3

A Business Traveller Hungary őszi-téli számának tartalmából

Business Traveller Hungary hírlevél