Szabadidő

Új Sziget-térkép

 |  2012. május 3. csütörtök 15:28
A Sziget Fesztivál szervezői felhívták a figyelmet arra, hogy az idei Szigeten  senki ne akarjon rutinból közlekedni, mert alaposan átrendezik a terepet. Néhány programhelyszínt összevonnak, akad, amelynek területét megnövelik, és új, olaszokra, illetve hollandokra építő speciális attrakciókat is kínálnak.
A Világzenei Nagyszínpad a korábbi Nagy Utcaszínház helyére kerül, és a korábbi 4 helyett napi 5 fellépővel, OTP Bank World Music Party Színpadként a pörgős, bulizós világzenei produkciókra és néhány hazai előadóra koncentrál. A tavaly MR2 Színpad helyén most összművészeti helyszín lesz, míg a magyar nagyszínpad a világzenei színpad helyére kerül. A Nagy Utcaszínház a Rock-Metal sátor területét foglalja el, a Roma Sátor a „színházi domb”, illetve a világzenei helyszín mellé kerül. Az Afro-Latin Színpad és Világfalu a Blues Színpad helyére lesz áttelepítve, a nagyobb befogadóképességű A38 Színpad a Nagyszínpad mögötti rétre kerül és immár 7 sávban ontja a zenét, korábbi helyét pedig az olimpiai közvetítéseknek is helyet adó Sporthelyszín foglalja majd el.
A helyén marad és nagyobb lesz az Arena, és immár két új sávot is befogad, a korábbi Európa Színpad programjából. Újra lesz a Szigeten a rendkívül látványos, hatalmas sikerű Luminárium, a tavalyi meduza helyén, és két új helyszín is belép. Ezek egyike a Holland Meets Hungary, ami a régi Afro-Latin Színpad & Világfalu helyén lesz látható és hallható a holland-magyar barátság jegyében készülő produkciókat kínál, valamint az olasz kemping csücskénél nyílik a Puglia Sounds -Mambo Színpad, amely az akusztikus koncertek és a dj-szettek mellett a nemzetközi újságírók találkozóhelyeként is szolgál.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szavazatok száma: 146
Aktuális szám 2017/3

A Business Traveller Hungary őszi-téli számának tartalmából

Business Traveller Hungary hírlevél