Szabadidő

Új szellemvasúttal készül a szezonra a bécsi Práter

 |  2014. február 26. szerda 15:39
Már javában épül a bécsi Práter legújabb attrakciója, a Zombi Szellemvasút, amely Európa egyik legnagyobb és legmodernebb szellemvasútja is egyben, és várhatóan májustól lehet végigmenni a „borzalmak folyosóin”.

Több mint 100 ezer euróba kerül a bécsi Práter legújabb attrakciója, a Zombi Szellemvasút (Zombies Geisterbahn), amelyet a tervek szerint májustól vehetnek birtokba a hátborzongásra vágyók. Európa egyik legnagyobb és legmodernebb szellemvasútjában a legújabb effektek és animált figurák között vonatoznak végig a látogatók, miközben pörögnek - forognak alattuk a kocsik és időnként szédítő sebességgel száguldanak – az épületből kifelé.

A Práter másik újdonságára, a Sky Divingra őszig kell várni, de aki kibírja, az mindenféle segédeszköz nélkül élheti meg a repülés élményét. Egy hatalmas függőleges szélcsatornában repítik ugyanis a magasba a bevállalós látogatókat. De nemcsak a felnőttekre, a gyerekekre is várnak új élmények. Ők a Lollipop Toronyból (Kinderturm Lollipop) vethetik a mélybe magukat – hogy egy nagy, puha matracon landoljanak, a Laserspy-jal pedig az ügyességüket tehetik próbára.

Az osztrák főváros vidámparkja, a Práter a hagyományoknak megfelelően, 2014. március 15-től várja a szórakozni vágyókat.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szavazatok száma: 88
Aktuális szám 2017/3

A Business Traveller Hungary őszi-téli számának tartalmából

Business Traveller Hungary hírlevél