Gasztro

Tavaszi ízek Etyeken

 |  Forrás: Business Traveller Hungary  |   2016. március 24. csütörtök 16:53
A Tavaszi Etyeki Piknik a korábbi években tapasztalt rendkívüli érdeklődés és látogatottság miatt immár kétnaposra bővült, így április 8-9-én nemes italokkal, ízes gasztronómiával és nagyszerű programokkal várja látogatóit a Gasztrosétányon.

A húsgombócos paraszt csorbától, a cipóban tálalt pityókalevesen keresztül a császármorzsáig és a házi rétesig számtalan ételkülönlegesség közül lehet majd választani. Az italokról az etyeki pincék és a Gasztrosétányra érkező vendégborászok gondoskodnak. Akik a saját tudományukat is szeretnék próbára tenni, azok indulhatnak a hagyományos főzőversenyen, amelynek zsűrijében a Magyar Bocuse d’Or Akadémia is képviselteti magát.

Érdemes részt venni a Piknik Borkollégium ingyenes tréningjén, ahol 4 alapvető borstílussal és az egyensúlycentrikus kóstolás alapjaival ismerkedhetnek meg az érdeklődők, a Borkollégium boriskola oktatóinak vezetésével.

Etyekre buszjáratok is indulnak, például a Kelenföldi Pályaudvarról. További részletek az esemény Facebook oldalán (facebook.com/etyekipiknik) vagy honlapján.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szavazatok száma: 51
Aktuális szám 2017/2

A Business Traveller Hungary nyári számának tartalmából

Business Traveller Hungary hírlevél