Gasztro

MoszkvaTér a Belvárosban

 |  Forrás: Business Traveller Hungary  |   2016. február 4. csütörtök 12:34
A januári soft opening után immár hivatalosan is várja vendégeit az Arany Kaviár „kistestvére", a MoszkvaTér a Hold utcai Belvárosi Piac galériáján.

Az új étterem a street food vonalat erősíti a fiatal orosz szakács, Szása Kalinicsenko iránymutatásával.

A vendég szeme előtt készülnek az orosz konyha ikonikus ételei, a szoljanka és a borscs, a kijevi csirke (amelyből felvágás után decensen kifolyik a fűszeres vaj), a többféle pilmenyi vagy épp a kaviárral szervírozott blini, amelyekhez italként vodkát, pezsgőt, kvaszt, no meg persze szamovárban készült teát egyaránt kínálnak. A kínálat pedig a tavasz beköszöntével bővülni fog.

A MoszkvaTér célja, hogy minőségi alapanyagokat felhasználva mindig frissen, egy közvetlenebb bisztróstílus keretében immár a belvárosban is a legnépszerűbb orosz fogásokat kínálja az arra fogékony közönségnek.

A MoszkvaTér és a többi, egyre népszerűbb belvárosi piaci étterem fogásai most hétvégén a Töltött Hold Gasztrovíkenden is megkóstolhatók.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szavazatok száma: 54
Aktuális szám 2017/2

A Business Traveller Hungary nyári számának tartalmából

Business Traveller Hungary hírlevél