Gasztro

Megnyílt a Jamie’s Italian

 |  Forrás: Business Traveller Hungary  |   2016. május 20. péntek 12:56
Több hónapos előkészületek, két hónapos londoni és budapesti tréning után május 20-án megnyitott Jamie Oliver első közép-európai étterme a Budai Várban, amelyet a Zsidai Gasztronómiai Csoporttal együttműködve hozott létre, a közös regionális terjeszkedés első állomásaként.

A Jamie Oliver és olasz mentora Gennaro Contaldo séf együttműködésével létrejött, az érthető és laza olasz konyhát népszerűsítő Jamie’s Italian étterem már milliók tetszését elnyerte világszerte. Minőségi, egyszerű, letisztult és elérhető árú ételeivel és barátságos, fesztelen hangulatával hódít.

A népszerű olasz ételek a leggondosabban kiválasztott alapanyagokból készülnek, melyek magas minőségét, természetességét, fenntarthatóságát, etikus származását és az állatokkal való méltó bánásmódot egy szigorú saját belső rendszer és kontroll garantálja. A budapesti Jamie’s Italian Olaszország és a régió legjobb alapanyagaiból dolgozik, a beszállítók és termelők felkutatása több mint 10 hónapot vett igénybe. A legtöbb esetben szabadtartású vagy bio alapanyag felelt meg a szigorú nemzetközi előírásoknak, melyet a Jamie’s Italian-en kívül egy étterem sem alkalmaz Magyarországon. Az előírások betartását a londoni központból rendszeresen ellenőrzik.

Kipróbált, letesztelt receptek alapján rusztikus, autentikus gyökerű ételek kerülnek az étlapra, melyeket Jamie és Gennaro közösen álmodtak és alkottak meg. A vagány olasz étteremben a helyszínen naponta frissen készített tészták mellett látványkonyha és terasz is várja a vendégeket.

További információ: www.jamiesitalian.hu

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szavazatok száma: 74
Aktuális szám 2017/3

A Business Traveller Hungary őszi-téli számának tartalmából

Business Traveller Hungary hírlevél