Gasztro

Exkluzív gasztronómiai ajánlatok az Éttermi napok idején

 |  2012. október 31. szerda 08:15

Ínyencek és turisták egyaránt kedvezményes árakon fedezhetik fel és kóstolhatják meg a Budapest legjobb séfjei által megálmodott ételkölteményeket. A november 14-től 21-ig tartó TableFree éttermi napokon több mint ötven étterem vesz részt Budapest legjobbjai közül, mindegyikük egy speciális három fogásos étkezéssel képviseltetve magát.A menük bárki számára elérhetőek, egyetlen feltétel, hogy az asztalfoglalás a TableFree.hu on-line asztalfoglaló portálon keresztül kell, hogy megtörténjen, amelyen több mint 150 budapesti étterem ajánlatai közül válogathatunk.
November 21. –ig az oldal látogatói kedvükre tallózhatnak a TableFree éttermi napok ajánlatai között, amennyiben valaki a speciális Éttermi Napok keretein belül meghirdetett ajánlattal szeretne élni, úgy asztalfoglalását a TableFree asztalfoglaló portálon keresztül kell leadnia, amely természetesen teljesen díjmentes.
Az éttermek menü ajánlataikat 3.000 vagy 5.000 Ft. –os ár sávban alakítják ki a rendezvény során, akadnak olyan éttermek is, akik mindkét árban ajánlanak három fogásos étkezéseket, ezáltal még több választási lehetőséget biztosítva vendégeiknek.
A résztvevők között megtalálhatóak Budapest legismertebb éttermei, úgy mint a Gresham, Nobu, Olimpia, Peppers, Trattoria Toscana és Baraka. A tradicionális magyar konyha mellett képviseltetni fogják magukat nemzetközi fúziós, kínai, afrikai, mexikói, indiai, olasz, japán és egyéb nemzetek konyhaművészetének remekei is. A legtöbb résztvevő étterem igyekszik megragadni az alkalmat, hogy vendégeit kreativitásával és kiváló ételeivel lenyűgözze a rendezvény során. Egyes éttermek a specialitásuknak számító ételeket kínálják hatalmas kedvezménnyel, mások pedig egy külön – az éttermi napokra megálmodott –menü összeállítással kedveskednek vendégeiknek.
További információ: http://Budapest.TableFree.hu .

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szavazatok száma: 80
Aktuális szám 2017/3

A Business Traveller Hungary őszi-téli számának tartalmából

Business Traveller Hungary hírlevél