Szállás

A Hotel Lycium****- Kölcsey Központ bemutatja új imázsfilmjeit

 |  Forrás: Business Traveller Hungary  |   2017. november 16. csütörtök 14:50
A Hotel Lycium****-Kölcsey Központ Debrecen idén ősszel elkészítette széleskörű szolgáltatáspalettáját bemutató imázsfilmjeit, melyeket a szálloda honlapján, valamint az ismertebb social média csatornákon is megtekinthetnek az érdeklődők.

Kelet-Magyarország 2. legnagyobb és legmodernebb konferenciaközpontja tavaly ünnepelte megnyitásának 10. évfordulóját, azaz több mint 10 éve áll az üzleti utazók rendelkezésére, és nyújt minőségi rendezvényszolgáltatásokat.

A Kölcsey Konferenciaközpont multifunkcionális komplexumában 3 szinten, 13 000 m2-en 17 rendezvényterem és 3 000 m2 kiállítóterület várja a rendezvényszervezőket és a résztvevőket. 1200 fős nagyterem, elegáns bálterem, 8 szekcióterem, hangulatos különtermek, lenyűgöző kilátást nyújtó tetőterasz kínál sokszínű lehetőséget akár egészen egyedi elképzelések megvalósítására is.

 

Az impozáns környezet, a sokszínű rendezvényterem-kínálat, a modern technikai felszereltség, a különleges fény-és színpadtechnika, a beépíthető látványelemek és az egyedülálló gasztronómia igazolja, ez a legjobb választás. Bankok, pénzintézetek, MLM cégek, biztosítók és egyéb vállalatok termékbemutatói, ügyféltalálkozói részére a Kölcsey Központ a legkitűnőbb helyszín.

Konferenciák, kongresszusok szervezői új elemekkel, különböző tematikájú élményvacsorákkal színesíthetik a rendezvények programját. A tematikus estek tökéletes választásnak bizonyulhatnak egy év végi céges parti emlékezetessé tételéhez is.

Info: http://hotellycium.hu/

(x)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szavazatok száma: 11
Aktuális szám 2017/3

A Business Traveller Hungary őszi-téli számának tartalmából

Business Traveller Hungary hírlevél