Közlekedés

Tovább bővít a Wizz Air

 |  Forrás: Business Traveller Hungary  |   2017. június 22. csütörtök 17:17
A svájci Bázelbe és a norvégiai Stavangerbe indít járatot a 2018-as nyári menetrendben a Wizz Air.

Bázelbe márciustól hetente ötször, Stavangerbe pedig májustól hetente kétszer indulnak majd a légitársaság gépei, miközben két új géppel bővül a légitársaság budapesti bázisa.

És jövő nyáron a WIZZ heti 32 újabb járatindulással bővíti budapesti menetrendjét, amellyel a fővárosból elérhető 2018-as kapacitása több mint 5,3 milliósra emelkedik – ez éves szinten mintegy 20%-os növekedésnek felel meg.

Az első új Airbus A321 2018 márciusában csatlakozik a Wizz Air budapesti flottájához, ezt 2018 májusában követi a második repülőgép, így a légitársaság magyarországi flottája 14 tagúra növekszik (13 a budapesti, egy a debreceni bázison teljesít szolgálatot).

2018 márciusában indul a Wizz Air legújabb járata Budapestről Stavangerbe, amely a 2017-ben bemutatkozó Bergen után a második norvégiai célállomás lesz. 2018 májusában a Wizz Air újabb útvonalat indít Budapestről a Basel-Mulhouse-Freiburg EuroAirportra, amely Nyugat-Európa szívében, Franciaország, Németország és Svájc hármas határánál működik. A két új izgalmas útvonalon túl a WIZZ tizenhárom budapesti járat sűrűségét is megnöveli: Róma Fiumicino, Moszkva, Barcelona, Tel-Aviv, Madrid, Szentpétervár, Keflavik, Kutaiszi és Porto célállomásokra indított járatok, valamint az öt nyugat-balkáni járat közül három, a Budapest-Tirana, Budapest-Podgorica és Budapest-Szkopje járat gyakorisága akár heti néggyel is megemelkedik.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szavazatok száma: 22
Aktuális szám 2017/3

A Business Traveller Hungary őszi-téli számának tartalmából

Business Traveller Hungary hírlevél