Közlekedés

A Sixt meghódította Közép-Ázsiát is

 |  Forrás: Business Traveller Hungary  |   2018. március 21. szerda 17:53
A nemzetközi mobilitási szolgáltatás képviselője új irodát nyitott Üzbegisztánban.

Prémiumszolgáltatás világszerte: A Sixt, a magas színvonalú mobilitási szolgáltatások nemzetközi képviselője, bővítette az elérhető irodák számát Közép-Ázsiában és két új helyszínen nyitott irodát a kontinens szívében található országban, Üzbegisztánban. Az új irodák Taskent-ben, az ország fővárosában, valamint 300 kilométerre tőle, Samarkand-ban találhatóak.

Közép-Ázsiában a Dolores Travel Group leányvállalata, az Avtobus Rent, mint a Sixt franchise partnere kínál átfogó mobilitás szolgáltatásokat és széleskörű prémium autókat. A szolgáltatások között megtalálhatók a klasszikus rövidtávú bérlések és a kényelmes hosszútávú bérlések mellett a transzferszolgáltatások akár városon belül, akár vidékre is.

 

"Közép-Ázsia egy fontos és dinamikus gazdasági terület, ez az oka, hogy a Sixt folyamatosan terjeszkedik ezen a kontinensen. Az Avtobus Rent franchise partnerünkkel történő együttműködésünknek köszönhetően mi vagyunk az első nemzetközi autókölcsönző vállalat, aki az ügyfeleinek Üzbegisztánban magas szinten kínál professzionális mobilitási szolgáltatásokat az utazásaikhoz."– mondta Rüdiger Proske, a Sixt Franchise Vezérigazgató helyettese.

Farkhad Rasulev, az Avtobus Rent ügyvezető igazgatója hozzátette: "Üzbegisztán nagyon gyorsan fejlődik, gazdag építészeti és történelmi örökséggel rendelkezik. Az első Sixt iroda megnyitása örömteli esemény az üzleti ügyfelek és a turisták számára, akik az ország nevezetességeit önállóan szeretnék felfedezni. A Sixt világhírű márka, amely hosszú ideje élvezi ügyfelei bizalmát, ezért büszke vagyok arra, hogy lehetőségem nyílik képviselni ezt a legendás vállalatot Üzbegisztánban."

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szavazatok száma: 13
Aktuális szám 2017/3

A Business Traveller Hungary őszi-téli számának tartalmából

Business Traveller Hungary hírlevél