Hírek

Last-minute libamáj és tokaji a Heinemanntól a reptéren

 |  2012. december 21. péntek 09:16
Újabb, elsősorban hazai termékeket kínáló üzletet nyit a Heinemann Duty Free a budapesti repülőtér 2A Terminálján. A schengeni járatokhoz tartó utasok közvetlenül a beszállítás előtt még betérhetnek a boltba, hogy garantáltan magyar és jó minőségű ajándékot vásároljanak a szeretteiknek.

Igazi színfolt lesz a repülőterek meglehetősen uniformizált világában az új, 140 négyzetméter alapterületű bolt a 2A Terminálon. A megszokott nemzetközi édesség- és italmárkák mellett igazi magyaros hangulat fogadja az ide betérőket, hamisítatlan magyar árukínálattal. Az utasok amúgy is gyakran keresik a helyi termékeket, így ennek az igénynek a kielégítésére „hangszerelte” az új üzletet a Heinemann Duty Free. Igaz, a repülőtéren a „nagy” duty free-ben és más üzletekben is megkaphatók a magyar termékek, ennek az üzletnek azonban még a kialakítása, az arculata is azt sugallja, hogy itt helyi, azaz hamisítatlan magyar termékek kaphatók. A karácsonyi-újévi roham után, januárban a szándékosan szabadon hagyott falfelületeket kalocsai pingáló asszonyok díszítik fel – természetesen kalocsai motívumokkal.

Fritz Janach, a Heinemann Duty Free budapesti ügyvezető igazgatója szerint eddigi tapasztalataink alapján két hungaricum igazi slágertermék az utasok körében: a Zwack likőrválasztéka (főleg az Unicum) és a Pick szalámi. Emellett természetesen kínálnak kalocsai és szegedi fűszerpaprikát, jóféle pálinkát, magyar porcelántárgyakat és Szamos marcipánt is.

A Heinemann üzletet – utalva Magyarország különlegesen változatos természeti kincseire és gazdag vadvilágára – faágakból készített, egyedi tervezésű lámpák és virágokkal kifestett, agancsos szarvasbikafejek is díszítik.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szavazatok száma: 50
Aktuális szám 2017/3

A Business Traveller Hungary őszi-téli számának tartalmából

Business Traveller Hungary hírlevél