Hírek

MICE Business Day Budapest 2017

 |  Forrás: Business Traveller Hungary  |   2017. szeptember 7. csütörtök 21:09
Idén harmadik alkalommal találkozhatnak az MICE piac szereplői az üzleti utaztatás és céges rendezvények legnagyobb szabású magyarországi seregszemléjén, a MICE Business Day Budapest workshopon november 16-án, a Pesti Vigadóban. Érdemes már ma regisztrálni!

Mindenképpen érdemes ott lennie, ha kíváncsi a legújabb hazai és környező országokbeli konferencia-, rendezvény- vagy tréninghelyszínekre, netán céges csapatépítő vagy incentív ötleteket keres, esetleg szeretné megismerni a legújabb rendezvényszervezési és céges utaztatási trendeket!

Jöjjön el, ismerje meg a több mint 80 rendezvény- és konferenciahelyszín cégekre szabott kínálatát!

 

MICE Business Day nemzetközi workshopon a hazai és elsősorban környező országok konferencia, incentív és üzleti utazási szolgáltatói közvetlenül, B2B tárgyalások keretében mutatkozhatnak be és juttathatják el ajánlataikat a hazai és külföldi konferencia- és kongresszus-szervezők, rendezvényügynökségek, szövetségek és vállalati utaztatók részére.

Ha Ön dönt cége rendezvényeiről, üzleti utazásairól, vagy üzleti utaztatással foglalkozó utazási irodát, konferencia-szervező céget, rendezvényügynökséget képvisel, netán vállalati utaztató, akkor szakmai vásárlóként INGYENESEN vehet részt a rendezvényen. A kötelező online regisztrációs ívet és további információt itt talál >>

Ha Ön szakmai érdeklődőként szeretne ellátogatni kihasználva az esemény adta networking lehetőségeket, akkor szakmai látogatóként napijegyet vásárolhat. További információt itt talál >>

A kiállítói lista folyamatosan bővül, itt érheti el >>

A kétoldalú tárgyalásokon túl a kísérő események egyedülálló networking és edukációs lehetőségeket biztosítanak a résztvevők számára. Szakmai előadások és kerekasztal beszélgetések keretében értesülhetnek majd a vendégek a MICE üzletág legaktuálisabb kérdéseiről.

Az esemény a Turizmus Kft. és a Hungexpo Zrt. közös szervezésében valósul meg.

Jöjjön el és kössön win-win üzleteket!
www.micebusinessday.hu

A MICE Business Day Budapest kiemelt partnere a Cégeshelyszínek.hu.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szavazatok száma: 19
Aktuális szám 2017/3

A Business Traveller Hungary őszi-téli számának tartalmából

Business Traveller Hungary hírlevél