Hírek

Már foglalhatók a tárgyalási időpontok a MICE Business Dayre

 |  Forrás: Business Traveller Hungary  |   2017. október 25. szerda 13:58
Már lehet tárgyalási időpontot foglalni a MICE Business Day közel 80 magyar és külföldi kiállítójához. A B2B megbeszélések mellett izgalmas szakmai programok is várják a résztvevőket a Pesti Vigadóban, november 16-án.

Ne maradjon le Ön sem, foglalja le mielőbb tárgyalási időpontját az online órarendben!

Unja a megszokott céges rendezvényeket? Kíváncsi a legújabb hazai és környező országokbeli konferencia és rendezvény helyszínekre? Netán céges csapatépítő vagy incentív ötleteket keres? Vagy izgalmas tréninghelyszínekre kíváncsi? Érdeklik a legújabb rendezvényszervezési és üzleti turisztikai trendek?  Akkor Önnek is ott a helye a MICE Business Day workshopon.

A MICE Business Day nemzetközi workshopon B2B tárgyalások keretében ismerhetik meg a hazai és elsősorban környező országok konferencia, incentív kínálatát, valamint rendezvényhelyszíneit.

Ha Ön a felelős a cégénél a rendezvények, konferenciák, tréningek, incentív és egyéb üzleti utazások, vagy a céges partnerek programjainak szervezéséért vagy utazási irodát, konferencia-szervező céget, rendezvényügynökséget képvisel, akkor szakmai vásárlóként ingyenesen vehet részt a rendezvényen. A kötelező online regisztrációs ívet és további információkat itt talál >>

Ha Ön szakmai érdeklődőként szeretne ellátogatni kihasználva az esemény adta networking lehetőségeket, akkor szakmai látogatóként napijegyet vásárolhat. További információt itt talál >>

A kiállítók listáját itt érheti el >>

A kétoldalú tárgyalásokon túl a kísérő események egyedülálló networking és edukációs lehetőségeket biztosítanak a résztvevők számára. Szakmai előadások keretében értesülhetnek majd a vendégek a MICE üzletág legaktuálisabb kérdéseiről.

A rendezvényre mintegy 200 vendéget - céges utaztatókat, konferencia/kongresszus szervezőket, tréningcégeket, rendezvényügynökségeket, incentív szervezőket  - vár a Turizmus Kft.  A magyar vendégek mellett a környező országokból is érkeznek majd szakmai látogatók.

Az esemény a Turizmus Kft. és a Hungexpo Zrt. közös szervezésében valósul meg.

 

A MICE Business Day Budapest kiemelt partnere a Cégeshelyszínek.hu.


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szavazatok száma: 16
Aktuális szám 2017/3

A Business Traveller Hungary őszi-téli számának tartalmából

Business Traveller Hungary hírlevél