Hírek

Ingyen Wi-Fi a Budapest Airporton

 |  2012. december 30. vasárnap 13:52
A budapesti repülőtér 2A és a 2B Termináljának indulási szintjén, valamint a SkyCourtban elérhetővé vált az ingyenes vezeték nélküli internet kapcsolat.

December végétől szinte teljes a vezeték nélküli internet lefedettség a Budapest Airport termináljain, összesen több tízezer négyzetméteren vált elérhetővé a Wi-Fi szolgáltatás a budapesti repülőtéren. Mostantól érdemes lesz a telefonokkal, laptopokkal és táblagépekkel a repülőtéren is keresni az internetet, a bud:free wifi és a bud:skycourt free névre keresztelt hálózatokon ingyenes szolgáltatást nyújt a Budapest Airport az utasok számára.

A kiválasztott hálózaton egy, a reptér által üzemeltetett honlap tölt be, amelyen a felhasználási feltételeket elfogadva két óráig akár megszakítás nélkül internetezhet a felhasználó. Ez egy utazás alkalmával bőven elegendő, a terminálokon várakozással eltöltött idő átlagosan alig több mint egy óra. Az internetet aktiváló oldalon a repülőtérrel és a repüléssel kapcsolatos fontos információkat gyűjtötte össze a Budapest Airport, így a járatinformációtól kezdve, a híreken át egészen a kereskedelmi ajánlatokig minden fontos információ megtalálható.

A fejlesztés egyelőre csak az elutazó utasok útvonalain és váróhelyiségeiben elérhető, tapasztalatok szerint az érkező utasok a lehető legkevesebb időt töltik a repülőtéren. A független utas felmérések egyértelműen nagy igényt mutattak a vezeték nélküli internetre, ami egészen mostanáig csak a SkyCourt tranzit területén volt elérhető.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szavazatok száma: 116
Aktuális szám 2017/3

A Business Traveller Hungary őszi-téli számának tartalmából

Business Traveller Hungary hírlevél