Hírek

Immár magyarul is elérhetőek a Google utazástervező szolgáltatásai

 |  Forrás: Business Traveller Hungary  |   2017. október 5. csütörtök 13:16
A Google magyarul is elérhetővé teszi a „Repülőjáratok” és „Úti célok” szolgáltatási felületeit, amelyek segítségével egyszerűbbé és kényelmesebbé válik az utazásszervezés.

A Google célja, hogy a magyar utazóközönség számára is könnyen átláthatóvá tegye az utazással kapcsolatos online elérhető  információkat. A Google Repülőjáratok (Google Flights) a megfelelő járat megtalálásban segíti a felhasználókat. A szolgáltatáson belül nem csak a célállomás és a dátum állítható be, de akár az utazásra szánt pénzügyi keret és a preferált légitársaság is. A megadott kritériumokat figyelembe véve jelennek meg a lehetőségeket. Ezen felül különlegesség, hogy az árbeli változások is könnyedén nyomon követhetőek, ezekről értesítést is beállíthat a felhasználó.

Az Úti célok (Destinations on Google) az utazásszervezés kezdeti fázisában nyújthat segítséget. Az ország, vagy akár kontinens nevét, és az ‘Úti célok’ szavakat beírva a keresőbe, a találatok között rögtön megjelenik az Úti célok felület. Itt a repülőjáratok és szállás lehetőségek mellett olyan további információk segítik az utazni vágyókat, mint az időjárási előrejelzés, a fontosabb helyi látnivalók, vagy, hogy mikor látogatják a legtöbben az adott célállomást. A repülőjegyárakat és a szálláslehetőségeket hat hónapra előre lehet összehasonlítani, így a funkció azoknak is ajánlott, akik szeretnék megnézni, hogy egy adott célállomásra mikor lehet a leggazdaságosabban eljutni.

A Google Repülőjáratok és Úti Célok automatikusan bárki számára elérhető, desktopon és mobilon egyaránt, külső alkalmazás letöltése nélkül.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szavazatok száma: 18
Aktuális szám 2017/3

A Business Traveller Hungary őszi-téli számának tartalmából

Business Traveller Hungary hírlevél