Hírek

Budapest a TOP 10 európai úti cél között

 |  Forrás: Business Traveller Hungary  |   2018. február 9. péntek 11:24
A European Best Destinations „legjobb európai úti cél” szavazásán Budapest a TOP10-ben végzett.

A magyar főváros – Lisszabont, Párizst, Amszterdamot, Prágát, Bécset, Barcelonát és Londont is megelőzve – 17.745 szavazattal a 8. helyen végzett a European Best Destinations január 18-tól február 8-ig tartott szavazásán – értesítette a szervezet a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központot.

A címet Wroclaw nyerte el (41.148 szavazattal), 2. helyen Bilbao, harmadikként Colmar végzett, őket sorrendben Hvar szigete, Riga, Milánó, Athén, Budapest, Lisszabon és Bohinj követi a TOP10-ben.

A European Best Destinations – amelynek célja az európai turizmus és kultúra népszerűsítése – már közel 10 éve mutat utat a világutazóknak, szorosan együttműködik a kontinens legnagyobb desztinációs és turisztikai hivatalaival, és már több mint 4 millió turistának nyújtott segítséget a legmegfelelőbb úti cél kiválasztásában. Így ezt az elismerést igen könnyű kézzelfogható előnyökre váltani, elég, ha csak a közel százezer érdeklődőre gondolunk, akik figyelemmel követik évről évre a szavazást, azt, hogy hova érdemes legközelebb repülőjegyet foglalni.

A legjobb desztinációk egész évre szóló promócióban részesülnek a European Best Destinations weboldalon, a nemzetközi sajtóban, számos közösségi média felületen és utazási portálon – a TOP 10 úti célokra érkező turisták száma várhatóan emelkedni fog a versenyt szervező cég egész éves kampányának köszönhetően. A legjobbak egy éven keresztül használhatják a TOP 10 európai úti cél címet és logót.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szavazatok száma: 31
Aktuális szám 2017/3

A Business Traveller Hungary őszi-téli számának tartalmából

Business Traveller Hungary hírlevél